Informatie

Over Clementijn

Clementijn is sportief/ klassieke damesmode naar eigen ontwerp, van maat 36 t/m 56. Deze merkkleding is verkrijgbaar via de webshop, via directe verkoop op gelegenheidslocaties en via het magazijn in Woudenberg.
De Clementijn collectie bestaat uit gangbare ontwerpen met een mooie pasvorm die onderling goed te combineren zijn. Daarbij zijn de kleuren op elkaar afgestemd, zodat het eenvoudig is om smaakvolle combinaties te maken. De meeste kleding is in stretchstof uitgevoerd, waardoor het prettig te dragen is en mooi valt. Om het geheel compleet te maken, zijn er bijpassende sjaals en riemen. Voor ouderen hebben wij een aangepaste collectie.

Kenmerkend voor Clementijn

Clementijn verschilt op diverse punten met andere kledingmerken. Al jarenlang zijn de blouses erg populair. Deze zijn aan de voorkant van katoen en aan de achterzijde van tricot. Het voelt als een shirt, maar heeft de uitstraling van een blouse. Ze zijn erg comfortabel om te dragen, zowel zonder, als met jasje of vest.
Daarnaast komen mensen terug voor de rokken en jurken die verkrijgbaar zijn in verschillende roklengtes. Door de stretchstof zitten ze comfortabel en vallen ze mooi. Het unieke ontwerp van de jurken hebben een afkledend effect.

Dameskleding voor ouderen

In alle jaren dat we met onze kledingverkoop locaties voor ouderen bezoeken, hebben we ontdekt waar de behoefte ligt. Met deze informatie hebben we bepaalde aanpassingen uitgevoerd op onze bestaande collectie. Dit is met name terug te zien in de rokken, welke voorzien zijn van een tailleband van elastiek. Daarbij loopt de rok iets wijder uit. Deze kledinglijn kenmerkt zich door rustigere kleuren en motieven. Hierdoor hebben we veel vaste klanten op leeftijd die graag prettig zittende, sportief/ klassieke kleding dragen.

We doen er alles aan om u te helpen bij uw keuze.

Twee keer per jaar geven wij een brochure uit waarin de kledinglijn voor het nieuwe seizoen overzichtelijk weergegeven wordt. Deze kunt u direct online bekijken of afhalen als de Clementijn kledingverkoop op een locatie bij u in de buurt is. Bent u benieuwd waar en wanneer u deze merkkleding kan zien, passen en kopen? Schrijf u dan in voor onze mailing. Daarnaast plaatsen wij elke maandag een advertentie op de achterzijde van het RD met een overzicht van de actuele locaties die wij bezoeken.

Aanmelding Clementijn mailing

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste acties en locaties waar u de Clementijn kledingverkoop kan bezoeken? Schrijf u dan in voor onze mailing.

Dameskleding zoeken op clementijn

Zoeken in: