Informatie

Onze service

Doordat zowel het ontwerpen als het vervaardigen van de kleding in eigen beheer gebeurt, kunnen we snel schakelen wanneer iets niet goed blijkt te zijn. Uiteraard doen wij er alles aan om ervoor te zorgen dat alle kleding in goede staat afgeleverd wordt. Dit doen we onder andere door strenge controles uit te voeren en hoogwaardige materialen toe te passen.

Spoedbestelling

Laat het ons weten als er haast is bij de bestelling, bijvoorbeeld voor rouwkleding. Stuur ons een mailtje waarin u de bestelgevens vermeld en de datum dat u de kleding in huis wilt hebben, of vermeld deze datum en de toevoeging dat het een spoedbestelling is in het vak ‘Opmerkingen’ bij uw bestelling.

Op- of aanmerkingen

Geef uw op- of aanmerkingen aan ons door, zodat wij waar nodig de kleding aan kunnen passen. Daarnaast kunt u uw wensen aan ons doorgeven als wij een locatie bij u in de buurt bezoeken. Wij nemen dan de kleding van uw keuze mee.

Nieuwe locatie

Wij horen het graag van u als u wilt dat Clementijn een locatie bij u in de buurt bezoekt. Wij gaan dan op zoek naar een geschikte ruimte en zorgen ervoor dat er brochures in de buurt verspreid worden.

Webshop

Wij streven ernaar om uw bestelling via de webshop binnen 7 werkdagen te bezorgen. De bezorgkosten bedragen €7,50 per bestelling. Bij retourneren en ruilen zijn de verzendkosten voor eigen rekening. U kunt de bestelde kleding tevens binnen 14 dagen retourneren als wij met de Clementijn winkel op een locatie bij u in de buurt zijn.
Hieronder staan links naar onze leveringsvoorwaarden en andere relevante formulieren:

Telefonisch bestellen

Het is mogelijk om uw bestelling telefonisch door te geven. Bel 06-15 047 073 en geef aan welke kledingstukken u wilt bestellen. Voor telefonisch geplaatste bestellingen gelden dezelfde algemene voorwaarden als voor het bestellen via de webshop.

Ons magazijn in Woudenberg

Bezoek na telefonische afspraak (06-15 047 073) ons centraal gelegen magazijn in Woudenberg om kleding uit te zoeken, te passen en te kopen.

Gratis downloads: maattabel en wasvoorschrift

Om te weten welke kledingmaat u het beste past, hebben wij een matenschema gemaakt. Daarnaast hebben we de uitleg van wasvoorschriften op de etiketten van uw kleding, overzichtelijk bij elkaar geplaatst. Deze formulieren kunt u gratis downloaden. Als u aanvullende informatie wilt, een vraag heeft of wilt dat Clementijn een locatie bij u in de buurt bezoekt, neem dan contact met ons op.

We doen er alles aan om u te helpen bij uw keuze.

Twee keer per jaar geven wij een brochure uit waarin de kledinglijn voor het nieuwe seizoen overzichtelijk weergegeven wordt. Deze kunt u direct online bekijken of afhalen als de Clementijn kledingverkoop op een locatie bij u in de buurt is. Bent u benieuwd waar en wanneer u deze merkkleding kan zien, passen en kopen? Schrijf u dan in voor onze mailing. Daarnaast plaatsen wij elke maandag een advertentie op de achterzijde van het RD met een overzicht van de actuele locaties die wij bezoeken.

Aanmelding Clementijn mailing

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste acties en locaties waar u de Clementijn kledingverkoop kan bezoeken? Schrijf u dan in voor onze mailing.

Dameskleding zoeken op clementijn

Zoeken in: