Informatie

Kledingverkoop op locatie

Door heel Nederland bezoeken wij buurthuizen, bejaardenhuizen en kerken. Hiermee bereiken we plaatselijk een grote groep dames die graag prettig zittende sportief/ klassieke kleding dragen. Wij nemen altijd een uitgebreide collectie mee in verschillende maten, zodat de kleding meteen aangeschaft kan worden. Wanneer de gewenste maat of kleur toch niet aanwezig is, dan is de kleding altijd te bestellen via onze webshop.

De kracht van het passen

Alleen als u de kleding aantrekt, ziet u of de maat goed is, de kleur bij u past en welke roklengte u het beste staat. Daarom zorgen wij ervoor dat er pasruimtes aanwezig zijn. Het is belangrijk dat kleding prettig zit en dat kunt u alleen ervaren door de kleding aan te trekken. Daarbij kunt u dan meteen uitproberen welke combinatie u het mooiste vindt staan en welke accessoires u erbij wilt. Het werkt in feite hetzelfde als een kledingwinkel op een vaste locatie.

Wij komen bij u in de buurt

In de loop der jaren hebben we een netwerk van locaties opgebouwd die wij regelmatig met onze kledingcollectie bezoeken. Daarnaast worden we regelmatig gevraagd door verenigingen en voor goede doelen. Als u wilt dat we met onze kledingverkoop een locatie bij u in de buurt bezoeken, bel ons dan even. Wij regelen dan de ruimte en verspreiden folders in de buurt. Uiteraard vinden wij het prettig als u uw familie, buren en vriendinnen uitnodigt. Als dank ontvangt u een presentje.

Waar en wanneer

Er zijn verschillende manieren om erachter te komen waar en wanneer u de Clementijn kledingverkoop kunt bezoeken. Op de homepage van deze website staan altijd de eerstvolgende locaties vermeld, daarbij staat elke maandag een advertentie op de achterzijde van het RD met de actuele locaties. Wilt u automatisch op de hoogte gehouden worden? Schrijf u dan in voor onze mailing.
Bel of mail ons als u een vraag heeft, of als u wilt dat we met onze kledingverkoop een keer bij u in de buurt komt.

We doen er alles aan om u te helpen bij uw keuze.

Twee keer per jaar geven wij een brochure uit waarin de kledinglijn voor het nieuwe seizoen overzichtelijk weergegeven wordt. Deze kunt u direct online bekijken of afhalen als de Clementijn kledingverkoop op een locatie bij u in de buurt is. Bent u benieuwd waar en wanneer u deze merkkleding kan zien, passen en kopen? Schrijf u dan in voor onze mailing. Daarnaast plaatsen wij elke maandag een advertentie op de achterzijde van het RD met een overzicht van de actuele locaties die wij bezoeken.

Aanmelding Clementijn mailing

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste acties en locaties waar u de Clementijn kledingverkoop kan bezoeken? Schrijf u dan in voor onze mailing.

Dameskleding zoeken op clementijn

Zoeken in: