Informatie

Hoe het in 1991 begon

“Clementijn is vanuit creativiteit ontstaan in de huiskamers van dorpsgenoten. Ik ben erg creatief en paste die vaardigheid toe tijdens party’s. Dames gaven aan wat voor kleding ze wilden. Daar een ontwerp van gemaakt en ik zorgde ervoor dat het kledingstuk gemaakt werd. Hierdoor kregen wij inzicht in de kledingwensen van dames, wat de grondslag voor het merk Clementijn was.” Inmiddels wordt in samenwerking met een team ontwerpers, twee keer per jaar een nieuwe collectie met prettig draagbare kleding ontworpen. Deze wordt via de webshop, in Woudenberg en op verschillende gelegenheidslocaties in het land verkocht.
“Regelmatig bedenk ik dingen die niet kunnen. Dat is elke keer een uitdaging, maar dat maakt de kleding ook uniek. In overleg met het team en ateliers ontstaat dan een bruikbaar ontwerp. Daar zoek ik de juiste stoffen bij, zodat het een goed en draagbaar geheel wordt.”

Lia Clements

We doen er alles aan om u te helpen bij uw keuze.

Twee keer per jaar geven wij een brochure uit waarin de kledinglijn voor het nieuwe seizoen overzichtelijk weergegeven wordt. Deze kunt u direct online bekijken of afhalen als de Clementijn kledingverkoop op een locatie bij u in de buurt is. Bent u benieuwd waar en wanneer u deze merkkleding kan zien, passen en kopen? Schrijf u dan in voor onze mailing. Daarnaast plaatsen wij elke maandag een advertentie op de achterzijde van het RD met een overzicht van de actuele locaties die wij bezoeken.

Aanmelding Clementijn mailing

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste acties en locaties waar u de Clementijn kledingverkoop kan bezoeken? Schrijf u dan in voor onze mailing.

Dameskleding zoeken op clementijn

Zoeken in: